|koerier|14 / 2017
Hommage Marathon

Doe mee, durf, gooi je erin, laat je inspireren.
Op donderdag 15 juni 2017 zal tijdens het O’FEST, het Festival van het Tuinontwerp, aan ieder die wil deelnemen de gelegenheid gegeven worden om gedurende vijftien minuten een Hommage te brengen aan een ontwerp of een ontwerper.
Start van deze marathon wordt gegeven om 13u30 en dan zullen in totaal, minus de pauze die van 17u30 tot 19u00 plaats vindt, 24 mensen de gelegenheid krijgen om hun enthousiasme uit te drukken over wat hen erg geïnspireerd heeft, misschien wel wat de aanleiding was dat ze gingen ontwerpen. In de ontwerpwereld zal eindelijk met complimenten worden gegooid en zullen minder bekende ontwerpers in het zonnetje komen te staan. Natuurlijk mag je het ook over een bekende of beroemde ontwerper hebben, zeker, of over een van zijn of haar ontwerpen. Maar net zo goed kun je een stille liefde voor een onontdekt plekje openbaar maken of eindelijk eens vertellen hoe je deze of gene bewondert.
De andere voorbeelden zullen jou inspireren en je kennis van de ontwerpwereld vergroten. Dat geldt natuurlijk ook voor diegenen die enkel komen om te luisteren. Stel je voor: 24 inspiraties achter elkaar. Dat is pas een kick en een culturele injectie.
Alvast kunnen we vertellen dat de deelnemers van ‘Jong Talent interviewt oude Meester’, in Tuin en Landschap, zullen deelnemen met hun bewondering voor een meester uit het vak.
Beamer en techniek zullen aanwezig zijn. Het publiek, dat zich pas later mag opgeven, kan gratis komen luisteren.
Reageer spontaan naar info@ontwerpinstituut.nl, met je naam en je onderwerp van bewondering. De rest wordt later afgesproken.