|koerier|22 / 2017

Het is aan jullie

Hier op de redactielokalen hangt tegen de kastdeuren een groot vel met daarop het overzicht van het O’FEST 2017. OK, staat er op, OK, OK, OK. Vijftien keer OK. Dat wil zeggen dat de organisatie van alle vijftien dagdelen afgerond is, alle sprekers vaststaan, de gasten gecontracteerd, de dagvoorzitsters bekend. Nu gaat alle concentratie naar de publiciteit en het bekendmaken van alle details. Die zijn te vinden op www.ofest.nl, waar je kunt verder klikken en alle inhoud en namen te weten komt. Lezingavond, workshop, excursie, discussie, kennis, filosofie, kunst, ...  Ook vast iets voor jou. Want het is nu aan jullie. Tuinontwerpend Nederland is aan zet, dus maak er een succes van.
Omdat het festival vooral gericht is op de beroepswereld van ontwerpers, ontwerpende hoveniers, mensen uit de groendiensten en studenten, is de kennisoverdracht zeer belangrijk en heeft de organisatie alles ingezet om de toegangsprijs zo laag mogelijk te houden.
 


Laatste plaats voor Leiden

Voor wie snel is: er is nog één plek vrij voor de excursie onder leiding van Norbert Peeters (ja die) naar de Hortus Botanicus en het Sieboldhuis te Leiden. Niet nadenken, meteen reageren, want het is al aanstaande vrijdag. Half tien in Leiden, kennismaken met de groep, koffie, kijken en luisteren, samen lunchen, wandelen, de legendarische Siebold's huis bezoeken, nu het Japan museum, met tentoonstelling. En dan is er nog een extra verrassing, waar we hier niets over mogen zeggen, maar wat wel heel bijzonder gaat worden. Dat alles voor 60 euro, inclusief de kaartjes en het eten.
Tot vrijdag?


     
 

 

Boek alvast een studieplek
Voor de volgende reeks cursussen
Creatief Ontwerpen: dinsdag 19 september (10 x)
Ontwerpen met Beplanting: woensdag 20 september (10 x)
Ontwerpkunde tuin en park: donderdag 21 september (10 x)
Scherpkijkers: schets en ontwerptekening:vrijdag 22 september (3 x)